Pages

Monday, December 15, 2008

thank you ALLAH..

alhamdullillah yg x terhingga.. ari nih result aku kuar..
aku heeppyyyyy gilerr...
result aku kali nih amat memuaskan hati n amat tidak disangkakan..

anyway.. txs to all my lecturer.. PN MASTIKA, MR AMAD, DR SHAH, EN HAMIDON & MISS LAI.. Setelah beberape sem aku x dpt dean list, sem nih aku berjaya mendapat kn kembali kedudukan aku.. aku berdoa kejayaan ni berkekalan smpi sem dpn.. Amin~

Sem dpn merupakan sem yg akan menentukan mase dpn aku.. bersiap sedialah dgn FYP... huhu~ tp, memandang kan ianye masih cuti, jd otak aku hari2 aku format.. ape x nye, mkn, tdo, tgk tv, shopping, tuh je la keje aku spjg cuti nih.. kadar kewangan pun dah menurun.. huhu~ akibat byk sgt shopping.. tp x per.. aku berpuas hati.. hahahaha..

kwn2... korg nye result cam ner? huhu..

1 comment:

Nadia Abd Rahman said...

babe!!!!!! DL ehh???? sama2.. kita serupa!!!! yea yea...