Pages

Monday, April 13, 2009

pingu~

sekian lame x menulis di blo g ini.. hanya post2 yang simple sj aku sempat post..
hari ni, saya bangun lmbt.. mlm td pulang lewat.. hampir 4 pg baru pulang..
pergi menembak bersama teman lelaki.. then kami berborak mengenang masa lampau..
bergelak2 mengimbau kembali kenangan yg akan tersimpan rapi di hati..
sumpah, sampai mati akan aku igt lgi kenangan2 dlu.. tawa, tangis, jeritan, kepenatan, keriangan, kesedihan.. sume aku simpan.. lebih2 lagi tatkala mengenang saat kami mula berkenalan..
biar lah hanya insan2 yg rapat dgn kami shj yg tahu akan kisah itu.. apa2 pun tarikh 11 april 04 tidak akan ku lupa..

hurm, mlm ini sy tidak berbuat apa.. baru sj selesai mencuci en.Pingu.. siang td ade kuiz.. agak kelam kabut menjawb kuiz.. esok masih ada lgi kuiz yang menanti.. E-biz.. Harap buley menjwb dgn tenang..



inilah dia en.Pingu saya..



7 comments:

suezensuzanna said...

ada apa dengan pingu.....tp kan..dialogue dorg mmg x phm kan.:)

iraa bira said...

pinguuuuuuuuuuuuuu.my fav cartoon..semangat bangun pagi2 kerna ini shj.hehehe..

azea,mana beli bear pingu tu.nakkkkkkk

xoul said...

azea..nt letak la shout box kat blog ko ni..snang nk leave msg..uhuhuh

a z e a said...

oh ya.. en.pingu sy nih sbnr nye character dr madagascar.. tp sy suke maw name kn die en.pingu.. watak die adlh private..

iraa bira said...

tkpe la azea..muka pun mcm pinggu gak.hahaa

Faiz said...

ko tak abis2 ngan bende mengarut ni. pg kawin je la cepat.

a z e a said...

lmbt lgi maw kawin paiz..