Pages

Sunday, May 17, 2009

niat jahat di balas jahat, niat baik di balas baik

mesti korg terkejut kn dengan tajuk post aku kali nih.. hahahaha.. bukan ape.. post nih khas untuk pemain2 setia game pet society.. hahaha.. aku sudah berjaya crack game tuh untuk mendapat kn duit dengan cara pantas, tp malang nye tidak berjaya untuk di save.. at least sempat gak la tgk coins dalam simpanan aku tuh berjumlah 39000 walaupun dalam kadar yang tak sampai seminit.. hahaha.. itu yg dikatakan sebagai "niat jahat di balas jahat, niat baik di balas baik".. moralnya, main lah pet society dgn jujur.. hahahahahaha..

p/s : nad, koyah n kila.. sy gagal mengcrack game itu T_T


4 comments:

Nadia Abd Rahman said...

hahah bongek ko azea...
ketawa aku ngn post ko nihhhhhh....

adehhh,,,,
abeh nape xleh crack?
pihak atasan block tros ke?
heheheheheheh..

azea kita deal.
kalo aku dpt cendeliar,,
ko kasik aku magic box rm500+rm200
sbb harga cendeliar tu rm999..

iraa bira said...

weh camne nk kumpul coin byk2 aku makin tkde duit nieh..tk reti doh

a z e a said...

huhuhu.. ok la nad.. aku deal.. janji dpt cendeliar tuh..

a z e a said...

hahaha kecik, ko kene main dgn care jujur.. tmbah kawan byk2.. jgn main tipu cam aku.. wakakaka