Pages

Tuesday, July 7, 2009

kerinduan..

aku rindu sgt utk menghabis kan masa ku di sini.. tp apakan daya.. kerja ku sgt berlambak.. smpi nk on9 di opis pun x sempat.. jd mlm nih aku curik gak sket mase utk menulis di blog aku..

masuk mggu ni dah almost 3 weeks aku bekerja.. so far, ok la.. itu sj yg aku mampu kata kn.. kawan2 kt opis sgt best dan mereka gila.. selalu nye gile lps lunch.. sbb masing2 dah mengantuk nk wat keje then mule la berperangai gile..

itu sj yg mampu aku coretkn mlm nih.. tak larat.. maw tdo awal...

2 comments:

suezensuzanna said...

heheh...:)...lain kan life student n keje..ehh jap...dh abis study ekk>???

a z e a said...

aah.. mmg lain gile.. dlu mase study byk mase utk tdo.. hahaha.. dah keje, x cukop mase nk tdo.. yup sy dah abish belajar.. bulan 5 ari tuh.. hehehe.. kire bln 10 nih konvo.. XD