Pages

Tuesday, February 3, 2009

saya menyampah a.k.a menyumpah

hahaha.. sj je.. nk reply to one blog nih.. kwn sy yg bg url blog nih.. wah.. rupe2 nye itu cerite disebalik ketidak onlinenan die dlm list ym sy.. rupe2 die die tros invi.. kate nye, =>aku suka invi ym kepada orang yang aku tak suka.. dunia nih kecik weyh.. aku jumpe gaks blog budak nih.. muahaha.. so what? ape aku pedulik ko nk invi kt aku.. aku dah delete dah lah name ko.. lgi best.. kire dah x yah amik taw dah.. itu post die utk satu tajuk..

then aku teros kn membace blog die.. terjumpe lgi satu tajuk tuh.. pergh.. hahahaha.. yg best nye, blog tuh ditulis sehari slps bday aku.. aku rase aku cam taw nape die tetibe nk tulis blog tuh.. wah.. mmg la.. sape yg mkn cili die terase pedas.. skg aku mkn cili.. ape ko nk kate? u r d most biggest hipocritos person i ever know.. dah la MOST, BIGGEST lak tuh.. aku taw ko tulis blog tuh mesti ko terigt kt aku kn? kn? kn? dah la.. aku x larat nk mengungkit lgi dah.. klu nk cite, penat weyh tgn aku nk tulis psl die nih..

dgr cite si N tuh rapat ngan si T.. dan yg best nye, si T tuh aku kenal.. wah, aku sgt kasihan pd si T klu cite yg aku dgr ini adalah benar yg sebenar2 nye... harap2 je la si N tuh BTOL2 dah berubah.. berubah menjadi org seperti yg die pernah janji nk jd pd aku suatu mase dlu.. mslh nye die bukan janji pd aku sorg.. die juge janji pada kwn aku lgi sorg..

9 comments:

Nadia Abd Rahman said...

btw aku xbaca sgt dia nye blog smpai abes..
pertengahan nyer agak menjenkelkn aku..
bwek sumpah macam dia membodowkn diri even tulis dia berada ditempat2 yg pandai n mahal..
peduli hape,,xkawan ngn dia adelah satu hidayah arr.
dr kawan ngn org yang terlalu2 hipokrit n terlalu KAMPUNG.so wut??aku pon asal dr kg,,tp xlar too sudden nk change bile masok bandoo..culture shock la plak kan..oops lupa daerah itu mmg KAMPUNG..wakakakak..pk pk la sendirikk...
p/s: puas aku bg komen.

mustno said...

betol betol..
yg part mengatakan dia sedang berada di tempat yg kononnye die je yg mampu dan bertuah pegi..
ptuihhh!!!
sungguh sungguh sungguh menyampah..
die xrase die asal dr kampong la beb..sbb tu jd cmtu..

Nadia Abd Rahman said...

orang bru nak tengokkk kekayaann dunia..
jenniffer garnerr..tu yang X BLEHHH BLAHHH sioott..

a z e a said...

dlu agnes monica.. wakakakaka.. kampung sungguh dia~ wawawawawawa

suezensuzanna said...

erm....relax2...dlm blog nih pun mmg byk gaduh2....well...what a small world...kutuk2 dlm blog..then kantoi:P..relax:)

a z e a said...

itu la psl nye kak sue.. igt kn dh settle dlu..

iraa bira said...

wah..aku kg gak..kg sungai udang.telok gadong..ha? azea? sape azea jenifer ganer? nk tgkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!

Anonymous said...

hahahahahhahaahahahahahahhaahahahahahahahhaahahahahahhahahahahahaha
aku taw sape yg azea n bdk2 ni dokk ngata kann....


p/s:itz me, ikaaaaaaaa!

lovie say : said...

ni yg ase nk menyebok. hahahaaa
ko nih wat aku