Pages

Tuesday, February 3, 2009

.s.a.b.t.u. ++ maw bercerite juge~~

hahaha.. aku maw gaks bercerita walaupun nad, kila, min n koyah dah tulis kt blog diorg.. hahaha..

ari sabtu, cam biase la pagi2 ade klas.. sume berjalan seperti biase n dlm klas tuh kitorg ade kuiz.. adoi.. dah la baru 2nd time pki s/ware vivaty nih, dah ade lab exe plaks.. huhu~ mmg aku hentam je lukis ruang tamu aku tuh.. hehe.. harap2 en.dolah bg markah yg ok2 sket.. huhu.. aku x taw nape aku x ley import texture.. hangin btol.. dah wat byk kali pun x buley gaks.. penyudah nye aku takat tempek kaler aje kt perabot2 aku tuh.. muahahahaha.. hodoh giler aku tgk.. aku rase pki 3dmax lgi senang kot.. then klas abis dlm kol 1.30.. kami pulang ke rumah..

sampai rumah je, subjek aku adalah tdo.. (bak kate nabil..) maklum la.. mlm td kuar blk lewat.. g klas pun ngantuk2 ayam.. jd blk umah aku bls tdo puas2.. aku sempat ar tdo smpi kol 4 sementare nk tggu cik minmin kite nih smpi.. die smpi aku pun bangun then mandi2 sume siap n tros kuar..

1st pit stop kitorg kt flamingo.. kire nk g ampang superbowl la.. pergh.. dah la parking susah.. bukan susah ape, cik minmin kite yg susah nk masuk parking.. muahahaha.. next time practise lagi ek.. pd kikilala, selamat mencube ek nant.. huhu.. then dh abis bab parking, kitorg g la masuk ampang superbowl tuh.. cess.. rupe2 nye ramai giler org mase tuh.. kitorg org no 14 dlm waiting list.. mls ar nk tggu.. almaklumla.. bos besar masing2 x bg blk lmbt.. hahaha, pd kikilala, x berkesampaian la hajat anda nk tgk hp bersepai atas lantai lgi.. then tukar plan.. nk g minum2 plaks..

2nd pit stop kitorg plak adalah OLDTOWN ampang..kt sane syok gaks.. lepaks lame2.. borak2.. makan2.. minum2.. sume amik mkn yg ringan2 je.. cik minmin je mkn laksa.. yg best nye, cik minmin kite belanje kitorg mkn mase tuh.. MEKACIH MIN.. time tgh syok2 mkn, myDIN plaks kol suh blk maw amik manchel sy.. almaklumla.. manchel sy shakit.. then kitorg blk pandan blk..

3rd pitstop adalah di pandan.. budak2 sume tggu kt bwh je kt dlm kete.. aku sowg je naik umah amik kunci kete.. then masuk balik dlm kete sesambil tggu myDIN dtg.. sementare menunggu, kitorg bergambar sakan dlm kete.. hahaha.. cam baru jumpe kamera.. then lps DIN dtg, aku bg kunci kete kt die.. then kitorg meneruskan perjalanan kitorg plak..

4th pitstop.. ke puncak.. hahaha.. x lame pun ade la bout 15 min je.. amik2 gmbr, then turun balik..

5th pitstop, tesco ampang.. maw shopping.. tp aku mopping2 aje (maksudnye aku window shopping je).. nad yg membeli barang.. dah abis beli barang, kitorg pun pulang ke rumah.. selesai sudey.. syok gaks sekali sekale dpt kuar jejln ngan member2.. ala2 reunion..

3 comments:

mustno said...

apa daa myDin..
ingat td tokey myDin yg call daa..
ahakss..

Nadia Abd Rahman said...

wakakaka..
wehh nnt plan laen ag..
jaohh la plak...kan???
kl jer..akakakkaa..

Nadia Abd Rahman said...

lagi satu,,tgk ko nyer keje ruang tamu,,tibe2 terkenang kembaliiiii sewaktu memula blaja 3d buat bilik gaks...
rinduuuuu..tp memuakkan...wakakakakaka