Pages

Thursday, January 6, 2011

Hair Style 2011

saya sangat teringin berambut panjang setelah hampir 4 tahun berambut pendek! sangat-sangat meminati rambut Kim Kardashian and Katy Perry..


So, saya pun mula la mencari-cari laman web for virtual hair-style.. Lastly jumpe website yang sangat cool ini>>>> http://www.instyle.com/instyle/makeover/ simple je nak guna. Just follow their instruction..

memandangkan saya sangat-sangat mahukan rambut panjang, jadi saya telah mencuba memadankan gambar saya dengan beberapa celebrity punye hairstyle... hasil nya... mari kita lihat sama ada saya sesuai berambut panjang or not!

of course akan cuba Kim K nye hairstyle.. result??? ermmmmm.... kalau kurang kembang ok kot..

selena gomez nyaaaa... tak mo la..

vanessa hudgens? errrrr... x sesuai la..

Naomi Campbell? dah macam cendawan dalam sup cendawan brand campbell ajeeee

try rambut jada pinkett... erk? ok ke tak ok?

Kelly rowland? NOPE!

Katie Holmes? ermmmm cam ok je.. kan kan kan? cube bayang kalau rambut tu kaler hitam..

Nicki Minaj.... ade berani buat hair style gini??? ade gaya tak cam Nicki??? boleh la.. sama-sama hitam kannn...


tapiiiiiiiii sangat kecewa bila tak ada satu pun hairstyle rambut panjang yang bersesuaian dengan saya..... dan lagi sangat kecewa bila rambut bob style sahaja yang sesuai! duhhhhhh! i'm bored wit dat hair style.. dah buat bob hair for 4 years!




2 comments:

Nadia Abd Rahman said...

kumahu jua smpan rmbut

Lady D said...

rambut katie holmes to sesuai..hehe